TARINAMME

Lapset muuttivat kaiken!

Kuten ehkä arvata saattaa, lapset ovat olleet meille tärkein inspiraation lähde lasten designiin keskittyvälle huonekalu- ja lifestyleyritykselle.

Kolmen aktiivisen lapsen vanhempina kotona oleva tila tuntui rajalliselta, joten pyrimme usein löytämään huonekaluja, jotka olisivat muutakin kuin vain paikka nukkua tai istua. Halusimme löytää tuotteita, joiden avulla olisi mahdollista luoda uudenlaisia tiloja leikkihetkistä päiväuniin ja kaikkeen sillä välillä. Lisäksi tietysti toivoimme, että huonekalut näyttäisivät kauniilta ja olisivat tehty luonnollisista, ekologisista materiaaleista. 

Koska emme löytäneet etsimäämme olemassaolevista tuotteista, päätimme luoda omat ratkaisumme lapsiperheille.

Tervetuloa LumoKidsin maailmaan!

Suunnittelun lähtökohdat

1. MUOTOILU

Allekirjoitamme Dieter Ramsin viimeisen periaatteen hyvästä designista: tarvitsemme vähemmän, mutta parempaa muotoilua. Tämä pakottaa meidät tekemään tärkeimmistä elementeistä mahdollisimman hyviä.

2. LAPSEN NÄKEMYS

Otimme Espoon kuvataidekoulun lapset mukaan designprosessiin alusta alkaen. He halusivat leikkiä ja seikkailla. Tuotteiden piti siis olla hauskoja!

3. RATKAISUJA PIENIIN TILOIHIN

Huonekalun täytyy sopia tilaan, johon se on sijoitettu. Tänä päivänä se tarkoittaa usein pieniä tiloja, jotka vaativat tilaa säästäviä ratkaisuja. Siksi sänkymme eivät vain säästä tilaa, vaan ne luovat uusia tiloja.

4. HELPPO ASENNUS

Kun sänky toimitetaan, valtaosa osista on valmiiksi asennettu. Pieni osa asennustyöstä on jätetty kotiin, jotta tuotteiden kuljetus olisi mahdollisimman ekologista ja asiakkaalle ilmaista.

5. ECOLOGISET MATERIAALIT

Kaikki LumoKidsin tuotteet on tehty luonnollisista ja kestävistä materiaaleista. Puiset osat on valmistettu sertifioidusta koivuvanerista, tekstiilit ovat puuvillaa ja nahkaa.

6. TEHTY KESTÄMÄÄN

Luonnollisten ja laadukkaiden materiaalien ansiosta LumoKids-tuotteet on tehty kestämään. Ja mikäli lapsesi joskus kasvavat, voit kierrättää tuotteemme helposti.

Muotoilijamme

OTSO LEPPÄNEN

Otso on suunnitellut Ketara ja Korento sänkymme.

KAISA MALINEN

Kaisa on suunnitellut katossängyn kankaan ja parvisängyn verhojen grafiikat.

JUUSO ANDERSIN

Juuso on suunnitellut Kaarna-pöydän ja Sieni-säilytysjakkaran.

JENNIFER BACKLUND

Jennifer on vastuussa yrityksen visuaalisesta ilmeestä ja pakkaussuunnittelusta.

Käyttämämme materiaalit

Huonekalumme valmistetaan koivuvanerista. Vanerin valmistuksessa käytetty koivu on peräisin Virosta, FSC-sertifioiduista metsistä. Pinnoitteena käytämme vesiohenteista petsiä.

Patjojemme ydin on vaahtomuovia. Vaahtomuovin ympärillä on kierrätysvanusta valmistettu kuori, jonka pinnalla luomulaatuinen puuvilla. Petauspatjat ovat kokonaan luomupuuvillaa.

Sänkyjen katoskankaat ja verhot on kudottu puuvillasta.

Sienijakkaran hupuissa käytämme puuvillasekoitetta ja lehmän nahkaa.

Tuotanto

Tuotteemme valmistetaan tarkoin valittujen kumppaneiden toimesta EU-alueella.

Huonekalumme valmistetaan Virossa. Kumppanimme on 70-vuotta vanha perheyritys Tartosssa. Huonekaluissa käytetty koivuvaneri valmistetaan saman yrityksen toimesta, samojen seinien sisällä. Näin pystymme välttämään ylimääriä kuljetuksia tuotantoaikana.

Patjojemme valmistusmaa on myös Viro. Kumppanillamme on erittäin laaja kokemus erilaisten patjojen valmistuksesta. He ovat myös investoineet paljon kierrätysvanun valmistukseen. Siksi pystymme tarjoamaan patjojemme ympärille kierrätysvanusta ja luomupuuvillasta valmistetun kuoren.

Kaikki sisustuskankaat kudotaan Suomessa. Verhot, katokset ja Sieni-jakkaroiden huput valmistuvat 100-vuotiaan perheyrityksen toimesta Lapualla.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.