Lasten patja

129,00 155,00 

Olemme pyrkineet varmistamaan, että lapsesi nukkuu hyvin patjoillamme. Olemme lisänneet jokaisen patjamme päälle luomupuuvillaisen petauspatjan. Luomupuuvilla luonnollisena materiaalina varmistaa, että lapsesi ei hikoile eikä palele turhaan.

Patjan suojus on tehty kierrätysvanusta. Patjan ydin on vaahtomuovia. Kokonaisuus on riittävän pehmeä, jotta lapsi nukkuu hyvin, silti se tukee sopivasti kasvavan lapsen kehoa.

Mikäli haluat käyttää ylimääräistä patjansuojusta, kun lapsi opettelee kuivaksi, voit lisätä sen patjan ja petauspatjan väliin. Näin lapsesi voi edelleen nauttia ihoa vasten petauspatjan hengittävästä puuvillapinnasta. Ja mikäli lapselle sattuisi vahinko, voit pestä petauspatjan pesukoneessa.

lähikuva_vetoketju

Vastauksia mahdollisiin kysymyksiin

Mitkä ovat patjan mitat?

Valitsehan tarkoin oikean koon sänkysi patjakoon mukaan. Korkeus on aina 9cm. Kokovaihtoehdot ovat  70x160cm, 70x200cm, 80x160cm, 80x200cm.

Mikä on patjan materiaali?

Petauspatja on tehty täysin luonnollisesta materiaalista. Se on valmistettu kokonaan ekologisesta puuvillasta (sekä kangas että täyte).

Patjan kangas on ekologista puuvillaa, sen tikattu suojus on valmistettu kierrätysvanusta (50% silikonoitu polyesteriontelokuitu, 50% uusiopolyesteri). Ydin on vaahtomuovia, joka ei sisällä lateksia tai muitta haitta-aineita.

Miten huolehdin patjastani?

Petauspatjan voit pestä pesukoneessa 30 asteessa. Sitä on hyvä venyttää hieman kosteana, koska luomupuuvilla saattaa kutistua pesussa.

Vaahtomuoviytimelle suosittelemme tuulettamista ja imurointia aika ajoin. Patjaa kannattaa myös kääntää säännöllisesti sekä pituussuunnassa että ylösalaisin, jotta se kuluisi mahdollisimman tasaisesti.

Vaahtomuoviytimessä voi olla aluksi voimakas tuoksu, joka kuitenkin häviää käytön myötä. Tuoksun häviämistä voidaan nopeuttaa tuulettamalla tai imuroimalla. Aktiivisesti tuotetta painelemalla saat sisäsoluistakin ilman vaihtumaan. (Itse materiaali on hajuton, mutta avosolujen sisään on jäänyt valmistusprosessin ilmaa, jonka haju on usein voimistunut tiiviissä paketissa.)

Lisätietoa vaahtomuovipatjan hoidosta voi lukea täältä.

Entä jos minulle jäi vielä kysyttävää?

Kysy meiltä, vastaamme mielellämme!

    TallennaTallenna

    Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: